• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкриття меморіальної дошки борцям за волю України в Ріпинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів

Відкриття меморіальної дошки борцям за волю України в Ріпинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів

2017-10-12

12 жовтня 2017 р. в Ріпинецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося відзначення Дня захисника України , присвячене 75-ій річниці УПА та вшанування пам'яті героїв України В рамках заходу було освячено меморіальні дошки в пам'ять про героїв УПА сіл Ріпинці та Помірці, які були виготовлені за сприяння Ріпинецької сільської ради. У заході взяли участь учні, батьки, вчителі, громадськість села, сільський голова Юшкалюк Г.Г. , воїни АТО Ніколюк Тарас Юрійович та Золотар Руслан Євгенович, а також настоятель церкви Святої Покрови с. Ріпинці отець Ярослав.

Пишаємося земляками, котрі в перші дні війни на Сході України стали на її захист. Це світлої пам'яті Римар Ігор, це випускник школи Ніколюк Тарас, це добрий батько учнів Золотар Руслан.

А також в проекті "Квіти матерям захисників України" привітали маму Ніколюка Т. – Николюк Марію Зеновіївну, за те ,що вона виховала сина-воїна, сина-героя, сина захисника України.

/Files/images/meioraln_doshki/РІПИНЦІ4 (3).jpg/Files/images/meioraln_doshki/РІПИНЦІ4 (2).jpg/Files/images/meioraln_doshki/РІПИНЦІ4 (1).jpg/Files/images/meioraln_doshki/РІПИНЦІ.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 321

Коментарi