Сокіл-Джура 2018

2018-05-04

/Files/photogallery/972/31841856_664733260535111_3075500783584673792_n.jpg

На базі Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся районний етап дитячо-юнацької, військово-патріотичної гри «Сокіл»/«Джура». У грі «Джура» взяли участь 19 команд району, у грі «Сокіл» - 8 команд. Під славнозвісний козацький марш рої району вишикувались для урочистого відкриття, на якому були присутні: заступник голови районної державної адміністрації – начальник штабу Погонець І.О., начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА – заступник начальника штабу Гавловський М. С., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Пискливець О.О. та методисти РКМК.

З вітальними словами звернулися до учасників гри Погонець І.О. та Гавловський М.С., які зазначили, що такі ігри як «Сокіл», «Джура» виконують важливу функцію – виховання новітнього покоління борців за Україну та державу, а також побажали їм відваги, успіхів та впевненості, щоб застосувати здобуті знання на практиці. Піснями та танцями привітали юних учасників та надихнули їх на перемогу вихованці гуртків Бучацького ЦДЮТ «Сузір’я».

Цьогорічна програма заходу включала такі види змагань: «Стрільба», «Стройовий впоряд», «Смуга перешкод», гра «Відун», «Рятівник», «Перетягування линви», «Топографічна підготовка», «Тактична підготовка» та «Неповне розбирання автомата».

Юні «Джури» та «Соколи» району – гідні нащадки козацької слави - демонстрували знання, шляхетність, мужність і відвагу.

За результатами змагань суддівськими колегіями на кожному етапі гри були визначені переможці. В загальному командному заліку місця розподілили таким чином:

- гра «Джура»:

І місце – рої Жизномирської ЗОШ І-ІІІ ст., Трибухівської ЗОШ І-ІІІ ст. (Трибухівська ОТГ),

ІІ місце – рій Пилявської ЗОШ І-ІІІ ст.,

ІІІ місце – розділили рої Осівецької ЗОШ І-ІІІ ст. та Переволоцької ЗОШ І-ІІІ ст..;

- гра «Сокіл»:

І місце – рій Бучацької гімназії імені В.Гнатюка,

ІІ місце – рій Язловецької ЗОШ І-ІІІ ст.,

ІІІ місце – рій Жизномирської ЗОШ І-ІІІ ст.

Усі команди нагороджені грамоти за досягнення у різних видах .

Кiлькiсть переглядiв: 501

Коментарi